top of page
AZD zonwering

ZONWERING

over azd

AZD bv is een bloeiend familiebedrijf met een rijke historie, voortbouwend op de kennis en ervaring van twee generaties. De grondlegger van AZD bv, Maurice Dombrecht, startte reeds in 1987 met zijn éénmanszaak, om dan in 1992 de bvba in het leven te roepen. Werner Dombrecht, de zoon van Maurice en tevens huidige zaakvoerder, heeft sindsdien het dagelijkse beheer van het bedrijf op zich genomen, samen met zijn vrouw Regine Amelynck. In 2012 hebben de zoon en dochter van Werner en Regine zich bij het bedrijf gevoegd.

AZD zonwering - hoofdzetel

AZD bv is sinds de oprichting in 1992 uitgegroeid tot een sterke speler in de zonweringssector. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de fabricatie van binnen- en buitenzonwering, aluminium markiezen en diverse terrasoverkappingen. Ieder heeft z’n eigen werkterrein in het bedrijf. Door deze expertise te bundelen leveren wij uitstekend vakmanschap.


Onze producten worden uitsluitend geleverd bij vakhandelaars.


Vakmanschap en betrouwbaarheid staan centraal in onze firma. 
Wij houden ons aan een korte leveringstermijn van onze producten en we bieden eveneens een zeer goede service na verkoop.

AZD Gent - 4k - v3

AZD Gent - 4k - v3

Video afspelen
bottom of page